Pensiunea HanulDacilor

Hanul Dacilor Iasi
Pensiunea HanulDacilor
5 (100%) 1 vote

Daca vreti sa aveti parte de recreere intr-un cadru placut, intim, cu muzica live de calitate si ambient deosebit, cu siguranta pensiunea HanulDacilor este locul perfect. Pensiunea este situata intr-o zona linistita a Iasului, incarcata de semnificatii istorice, veche de peste 2500 de ani, la Plopii fara Sot, locul care l-a inspirat pe marele poet Mihai Eminescu in operele sale. In concordanta cu semnificatia numelui, aici este locul unde vei simti ca te intorci in timp si retraiesti farmecul lumii dacice de alta data, prin arhitectura si peisajul pe care il vei descoperi.


Pe langa locatia unica, Pensiunea Hanul Dacilor Iasi ofera turistilor servicii de cazare de calitate precum si o serie de facilitati, absolut necesare.
Facilitati oferite:
  • Camere echipate cu Tv LCD, satelit;
  • Internet Wireless;
  • Aer conditionat si sistem de aspiratie a fumului;
  • Dusuri sau cazi cu hidromasaj;
  • Parcare generoasa langa Plopii lui Eminescu;
  • Loc de joaca pentru copii;
  • Terase spatioase;

Restaurant cu specific traditional romanesc

Turistii pot beneficia de preparate culinare traditionale romanesti la preturi deosebit de atractive, in restaurantul pensiunii avand capacitatea de 120 de locuri in restaurant si 40 de locuri pe terasa.
Va recomandam mancaruri traditionale: mamaliguta cu branza burduf si ou “Taci si-nghite”, sarmalute, tochitura moldoveneasca, specialitatile bucatarului, placinte si platouri cu mancaruri personalizate, in functie de preferinte.
Va oferim meniuri traditionale, mese festive, evenimente diverse la care sa petreceti intr-o atmosfera deosebita cu muzica live, clipe minunate alaturi de cei dragi.

trolere

Servicii de cazare

Tarife pentru cazare incep de la 105 lei cu toate taxele incluse.

Contact

Telefon/fax: 0332.418.062 / 0757.029.738
email: office@hanuldacilor.ro
web: www.hanuldacilor.ro

1 Comment on Pensiunea HanulDacilor

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*